Dødshelg på norske veier

Fire personer mistet livet og flere ble alvorlig skadet etter trafikkulykker på norske veier lørdag og natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To ungdommer, en gutt på 17 år og en jente på 16 år, mistet livet i en utforkjøring på moped ved Lilleaker utenfor Oslo ved 23.30-tiden. Ungdommene mistet kontrollen over tohjulingen og traff et tre da de kjørte av veien.

– 17-åringen døde på ulykkesstedet, mens den 16-årige jenta ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Hun hadde pådratt seg alvorlige skader, men døde imidlertid kort tid etter ankomst, sier operasjonsleder Olaf Erdal ved Oslo politidistrikt til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

En person mistet livet i front-mot-front-kollisjon i Froland i Aust-Agder lørdag kveld. To personer ble innlagt på sykehus med lettere skader.

Mannen som omkom var fører av bilen som kom imot. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde nord for Grimstad, klokken 21.50.

En person omkom og to personer ble skadet i en bilulykke rett nord for Larviksporten på E18 i Vestfold lørdag.

Den omkomne var alene i bilden da ulykken skjedde. Avdøde kom over i feil kjørefelt og møtte motgående trafikk. Et ektepar fra Larvik som satt i den møtende bilen ble begge lettere skadet.

Tre menn på 18, 22 og 23 år pådro seg alvorlige skader i en utforkjøring med en kabriolet i Sauda i Rogaland natt til søndag. Alle tre ble brakt til sykehus. (ANB)

VELTET: Fire personer ble alvorlig skadet da en nederlandsk turisbuss veltet i Saltdal i går kveld. Foto: Scanpix
VELTET: Fire personer ble alvorlig skadet da en nederlandsk turisbuss veltet i Saltdal i går kveld. Foto: Scanpix Vis mer
DREPT: En person omkom og to personer ble skadet i en bilulykke rett nord for Larviksporten på E18 i Vestfold lørdag.