Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dødshelga tok tre unge liv

I løpet av noen korte timer tidlig søndag morgen krevde tre bilulykker tre unge menneskeliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

  • Med en sivil politibil like bak braste en 25 år gammel mann inn i Mælen bru like utenfor Stjørdal i Nord-Trøndelag i går morges.

Politiet hadde tidligere fått melding om at mannen trolig kjørte med promille. Etter å ha kjørt i stor fart gjennom Stjørdal sentrum, endte ferden brutalt like utenfor tettstedet. Passasjeren i bilen kom fra ulykken med lettere skader, mens sjåføren døde like etter sammenstøtet. Politiet vil ikke beskrive hendelsen som en biljakt, men episoden er likevel rutinemessig meldt til politiets særskilte etterforskningsorgan (SEFO).

  • Ved 05.30-tida søndag morgen mistet ei 16 år gammel jente fra Ulefoss i Telemark livet i ei utforkjøring på riksvei 36 like ved tettstedet.

Bilen skar ut av veien i en slak sving, og gikk i rundkast nedover ei bratt skråning. Den 21 år gamle føreren og en 17 år gammel passasjer ble brakt til sykehus med til dels alvorlige skader. Det er foreløpig ikke klart om bilen holdt høy fart, eller om føreren kan ha vært påvirket.

  • Like utenfor Gol i Hallingdal omkom en 21 år gammel mann da bilen han satt i kjørte av veien, og gikk i rundkast ut på et jorde.

Ulykken skjedde i en 60-sone. Det var store skrensespor på stedet, etter at bilen hadde skjenet sidelengs i 30- 40 meter før den havnet utenfor veien. Tre andre ungdommer ble lettere skadd, og brakt til sykehus på Voss. Det er heller ikke her kjent om det var promille med i bildet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media