Dødskrasj etter politijakt

Fem døde i Wales.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sky News melder at fem personer ble drept etter en kraftig kollisjon på motorveien M4 i Wales natt til i dag. Krasjen kom etter en politijakt.

– Det tyder nå på at bilen som politiet fulgte etter, tok en sving inn på motorveien i feil kjøreretning, sier Tom Davies i IPCC til Sky News.

IPCC (The Independent Police Complaints Commission), som tilsvarer den norske spesialenheten for politisaker, vil nå undersøke dødskrasjen i Wales i dag tidlig.

– Politiet fulgte ikke etter bilen inn på motorveien. Etter omtrent 2,5 kilometer skjedde den fatale kollisjonen, sier Davies.

De fem personene døde etter at en rød Ford Mondeo og en rød Volvo 940 krasjet natt til mandag. Tre unge menn i som satt i Ford Mondeoen døde, mens et par som satt i Volvo 940-en døde.

En 18 år gammel mann som også satt i Ford Mondeoen ble skadet i krasjen, men overlevde. Han er nå innlagt på Royal Gwent Hospital i Newport.

Ifølge det lokale politiet forsøkte polititjenestemennene å stanse en bil etter at de var blitt oppmerksomme på mistenkelig aktivitet. Politiet fulgte etter da bilen nektet å stanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer