- Dødskult!

AKER BRYGGE (Dagbladet): - Mister President please! Russejentene Tone Antonsen (18) og Elin Strand (19) har det ingen andre har. De fikk signaturen til Bill Clinton på russedressene sine. - Dødskult altså.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like før midnatt gikk drømmen til russejentene Tone og Elin i oppfyllelse. De klarte det ingen andre klarte. De fikk kontakt med Bill Clinton, i det han var på vei ut av restauranten D/S Louise på Aker Brygge.

Russejenter

Etter at Clinton først hadde trykket flere hender og fortalt at det var nydelig i Norge og at han gjerne ville komme tilbake, smatt Tone Antonsen (Bredtvedt videregående skole) og Elin Strand (Sogn videregående skole i Oslo) fram foran kavende pressefotografer og mer eller mindre fortvilte sikkerhetsagenter fra Secret Service.

- Vi spurt om han ikke kunne skrive autografen sin på russedressene våre. Og han gjorde det! Dødskult, jublet de to tenåringsjentene etter at Bill Clinton hadde brukt tusjen på jentenes lår.

- I over to timer ventet vi. Om det var verdt det? Er'u gærn dette er jo bare helt dødskult, jublet Tone.

_Nydelig land

Sammen med de to russejentene fra Oslo ventet om lag 100 personer foran restauranten på Aker Brygge, helt fram til like før midnatt. Først da kom til Bil Clinton ut og tok fatt på spaserturen til sengen på Grand Hotel. Da hadde et hundretalls mennesker utenfor ventet i timesvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer