Dødsspriten selges i Oslo

Dødsspriten som kan ha tatt livet av fire mennesker i Larvik, selges også i Oslo. En taxisjåfør kjøpte en flaske av den livsfarlige spriten på en bensinstasjon i Oslo i påsken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fire mennesker er døde etter å ha drukket illegal sprit i Larvik. Hittil har ingenting tydet på at spriten ble omsatt utenfor Larviksområdet. Men Dagbladet.no kan avsløre at spriten også selges i Oslo. En flaske av den dødelige spriten ble kjøpt på en bensinstasjon i Oslo i påsken.

Drosjesjåføren kontaktet Dagbladet.no etter at han leste om dødsspriten i dagens Dagbladet. Han overleverte flasken til oss. Fra vår redaksjon går den rett til politiet. Mannen som kjøpte flasken, er taxisjåfør i Oslo. Han var innom bensinstasjonen tidlig på kvelden for å reparere dekkene da en annen kunde i butikken tok kontakt med ham.

- Han lurte på om jeg ville kjøpe denne flaska, som en kamerat av ham hadde kjøpt på flyet. Han skulle ikke ha den selv. Jeg drikker ikke konjakk og kjøper det vanligvis ikke, men jeg tenkte at jeg kunne gi bort flaska i gave, sier taxisjåføren til Dagbladet.no.

Han syntes ikke at henvendelsen var merkelig.

- Jeg har sett ham mange ganger, han er ofte på den stasjonen, sier han. Han tenkte ikke på at det kunne være noe galt med innholdet i flasken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer