Dødssyk far (59) kastes ut med familie

Thorleif Kåre Zachrisson (59) har fått dødsdommen fra legene. Likevel blir han kastet ut fra den kommunale leiligheten sin i Oslo sammen med kona og to barn fordi de ligger én måned etter med husleia. - Nå må vi flytte på hospits, forteller han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet møter 59-åringen i boligen på Oslos østkant der han, kona Janne (46) og barna Jarle (19) og Tina (17) har bodd i siden 1982. Da fikk den velutdannede økonomen svulst på hjernen og ble 100 prosent uføretrygdet. Som følge av svulsten har han utviklet epilepsi, noe som medfører tung medisinering og høye legemiddelutgifter.

Nå har dødssyke Thorleif Kåre også fått en marerittmelding fra boligbedriften i Oslo kommune. De har fått beskjed om at de blir kastet ut av hjemmet sitt. Thorleif Kåre har økonomiske problemer og har på grunn av det fått et etterslep på husleia. En månedsleie på 4110 kroner er det han skylder kommunens boligbedrift. Dette beløpet er nok til at han nå kastes på gata, og familien plasseres på hospits.

Thorleif Kåre Zacharissons sykdomsbilde har forverret seg den siste tida. Kreftsvulsten har kommet på hjernelappen, og ingen norske leger er villige til å operere bort svulsten. Thorleif har et stående tilbud om å bli operert i England, men operasjonen koster 35000 kroner. Thorleif får ikke støtte til dette noe sted i det offentlige. I tillegg har han bare én lunge og har utviklet astma etter at han hadde tuberkulose som femåring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer