Dødsulykke i Spydeberg

Kvinne i 30-åra omkom i front-mot-front-kollisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En kvinne i 30-åra ble drept i en bilulykke i Spydeberg i Østfold i ettermiddag. En annen kvinne i 50-åra satt fastklemt i 40 minutter etterpå, melder Smaalenenes Avis og NRK Østfold.

Politiet beskriver situasjonen som svært kaotisk. De fikk melding om den alvorlige ulykken klokka 17.30.

Kvinnenes Mercedes personbil kolliderte med en Toyota Hiace, opplyser operasjonsleder Jarl Andersen ved Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Det var en front-mot-front-kollisjon mellom to personbiler. Totalt tre biler var involvert, sier Andersens kollega Trond Svenkerud.

- Hendelsesforløpet er noe uklart, men den ene av de to bilene som frontkolliderte, har først kollidert med en tredje bil, en Honda Civic, og kommet over i motsatt kjørefelt, sier Svenkerud.

Den omkomne ble bekreftet død umiddelbart. Den andre kvinnen ble fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader, og føreren av Hiacen, en 31-årig mann, ble brakt til Sykehuset Østfold med moderate skader. Føreren av den tredje bilen ble brakt til legevakta i Askim, ifølge Smaalenene og NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer