Dødsulykke i Spydeberg

Kvinne i 30-åra omkom i front-mot-front-kollisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 30-åra ble drept i en bilulykke i Spydeberg i Østfold i ettermiddag. En annen kvinne i 50-åra satt fastklemt i 40 minutter etterpå, melder Smaalenenes Avis og NRK Østfold.

Politiet beskriver situasjonen som svært kaotisk. De fikk melding om den alvorlige ulykken klokka 17.30.

Kvinnenes Mercedes personbil kolliderte med en Toyota Hiace, opplyser operasjonsleder Jarl Andersen ved Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Det var en front-mot-front-kollisjon mellom to personbiler. Totalt tre biler var involvert, sier Andersens kollega Trond Svenkerud.

- Hendelsesforløpet er noe uklart, men den ene av de to bilene som frontkolliderte, har først kollidert med en tredje bil, en Honda Civic, og kommet over i motsatt kjørefelt, sier Svenkerud.

Den omkomne ble bekreftet død umiddelbart. Den andre kvinnen ble fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader, og føreren av Hiacen, en 31-årig mann, ble brakt til Sykehuset Østfold med moderate skader. Føreren av den tredje bilen ble brakt til legevakta i Askim, ifølge Smaalenene og NRK.

De to kvinnene er fra Enebakk, mens føreren av Hiacen er fra Spydeberg.

Ulykken skjedde i Lyserenveien, en del av riksvei 120. Veien ble stengt på grunn av opprydningsarbeid, og ble åpnet igjen i sjutida, ifølge operasjonsleder Svenkerud.

Foto: Kari Kinn
Foto: Kari Kinn Vis mer