Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dødsulykke på E6 i Hedmark

En person er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E6. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E6 i Ottestad i Hedmark, melder politiet på Twitter.

- Hendelsesforløpet er ikke helt klart, men det er snakk om to kjøretøy - en lastebil og en personbil - som har kommet fra hver sin retning og kollidert, opplyser operasjonsleder Terese Hoff Bylterud i Innlandet politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde i en 80-sone på vinterføre, klokka 00.32. Like før klokka 05.00 melder politiet at føreren av personbilen er bekreftet omkommet på stedet. Føreren av lastebilen er fysisk uskadd, men blir ivaretatt av helsepersonell.

Det har så langt ikke lyktes politiet å varsle alle pårørende.

Nødetatene jobber fortsatt på stedet, og veien er stengt inntil videre.

- Det vil fortsatt ta en stund før veien kan bli åpnet igjen, da politiet jobber med tekniske og taktiske undersøkelser på stedet, sier Bylterud.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling