Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dødsulykke på E6 ved Kongsvoll

Det dreier seg om en front-mot-front-ulykke mellom personbil og betongbil, ifølge politiet.

DØDSULYKKE: Rett over klokka 12.30 informerte politiet i Trøndelag om en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll. 40 minutter seinere bekrefter politiet at det dreier seg om en dødsulykke. Programleder: Marte N. Helseth. Produsent: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

Rett over klokka 12.30 informerte politiet i Trøndelag om en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll. 40 minutter seinere bekrefter politiet at det dreier seg om en dødsulykke.

Det dreier seg om en kollisjon mellom en personbil og en betongbil. Det bekrefter operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt overfor Dagbladet.

- Jeg vet at det er fem som er involvert alt i alt. Tre er bekreftet omkommet, en er hardt skadd, også er det en som har andre skader.

Til NTB opplyser han at det jobbes med livreddende førstehjelp på stedet.

E6: Tre personer mistet livet og en ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. Foto: Arvid Storli
E6: Tre personer mistet livet og en ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. Foto: Arvid Storli Vis mer

Front mot front

Han bekrefter at det er snakk om en front-mot-front-ulykke.

- Vi fikk melding fra en av de involverte partene og vitner, sier Brandmo.

Klokka 12.44 informerte politiet om at E6 blir stengt for all trafikk ved Kongsvoll.

- E6 blir stengt lenge. Der blir det omkjøring. Det må folk belage seg på. Vi har både ulykkesgruppa og havarikommisjonen som skal komme fram før vi åpner igjen.

Snø og glatt

Operasjonsleder Brandmo forteller til Dagbladet at han har fått melding om at det snør og er glatt på stedet.

Trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen, Runar Kvalshaug, sier til Adresseavisen at de har fått flere telefoner om vanskelige kjøreforhold i Oppdal-området. Kvalshaug opplyser til Dagbladet at det har snødd i det aktuelle området de siste timene.

- Men jeg kan ikke si noe eksakt om hvordan føret er, sier han.

Kvalshaug sier videre at E6 er stengt på stedet. Det vil ta tid før veien åpner, opplyser Veitrafikksentralen på Twitter. Anbefalt omkjøring er via riksvei 3.

- Det er omkjøring via Østerdalen, med skilting på Dombås, sier Kvalshaug.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media