Dødsulykke på ferje i Rogaland

En bil og flere motorsykler var involvert om bord på ferja MF Finnøy.

DØDSULYKKE: 
Én 42 år gammel kvinne omkom, og fire personer - to barn og to voksne - ble fraktet til sykehus, etter at en bil kjørte inn i flere motorsyklister ved Oanes i Rogaland. Motorsyklistene var på vei ombord i ferjen MF Finnøy da de ble påkjørt.
Foto: Kathrine Knutsen / SCANPIX
DØDSULYKKE: Én 42 år gammel kvinne omkom, og fire personer - to barn og to voksne - ble fraktet til sykehus, etter at en bil kjørte inn i flere motorsyklister ved Oanes i Rogaland. Motorsyklistene var på vei ombord i ferjen MF Finnøy da de ble påkjørt. Foto: Kathrine Knutsen / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
En person omkom i en ulykke hvor en bil og flere motorsykler var involvert om bord på ferja MF Finnøy i Strand kommune i Rogaland søndag ettermiddag.

- Det har vært en trafikkulykke der en bilist har kjørt inn i flere motorsyklister på en ferje. Det er en dødsulykke der en er omkommet, og det skal være bilisten, opplyser Egil Karlsen ved operasjonssentralen i Rogaland politidistrikt til VG Nett.

- Vi var nettopp begynt å vinke biler om bord da ulykken skjedde. Fra før hadde det kjørt om bord noen motorsyklister, og da en av de første bilene skulle om bord kjørte den først inn i motorsyklistene og så videre før den krasjet i enden av ferja, opplyser kaptein Einar Totland på MF Finnøy til Aftenbladet.no.

Ulykken skjedde i 15-tiden. Både politi, brannvesen, luftambulanse og et Sea King redningshelikopter ble sendt til stedet.

NTB