<strong>DØDSULYKKE:</strong> 
Én 42 år gammel kvinne omkom, og fire personer - to barn og to voksne - ble fraktet til sykehus, etter at en bil kjørte inn i flere motorsyklister ved Oanes i Rogaland. Motorsyklistene var på vei ombord i ferjen MF Finnøy da de ble påkjørt.
Foto: Kathrine Knutsen / SCANPIX
DØDSULYKKE: Én 42 år gammel kvinne omkom, og fire personer - to barn og to voksne - ble fraktet til sykehus, etter at en bil kjørte inn i flere motorsyklister ved Oanes i Rogaland. Motorsyklistene var på vei ombord i ferjen MF Finnøy da de ble påkjørt. Foto: Kathrine Knutsen / SCANPIX Vis mer

Dødsulykke på ferje i Rogaland

En bil og flere motorsykler var involvert om bord på ferja MF Finnøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||
En person omkom i en ulykke hvor en bil og flere motorsykler var involvert om bord på ferja MF Finnøy i Strand kommune i Rogaland søndag ettermiddag.

- Det har vært en trafikkulykke der en bilist har kjørt inn i flere motorsyklister på en ferje. Det er en dødsulykke der en er omkommet, og det skal være bilisten, opplyser Egil Karlsen ved operasjonssentralen i Rogaland politidistrikt til VG Nett.

- Vi var nettopp begynt å vinke biler om bord da ulykken skjedde. Fra før hadde det kjørt om bord noen motorsyklister, og da en av de første bilene skulle om bord kjørte den først inn i motorsyklistene og så videre før den krasjet i enden av ferja, opplyser kaptein Einar Totland på MF Finnøy til Aftenbladet.no.

Ulykken skjedde i 15-tiden. Både politi, brannvesen, luftambulanse og et Sea King redningshelikopter ble sendt til stedet.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer