Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dødsulykke ved Hetta-tunnelen

VAKSDAL (Dagbladet): En person ble drept, tre hardt skadd, da to personbiler kolliderte like ved Hetta-tunnelen i Vaksdal i Hordaland i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Første gang publisert klokka 13.35

Ulykken skjedd like før klokka 13 i ettermiddag. En mann, som var passasjer i en av de to bilene, omkom i ulykken.

Tre til Haukeland

Brannvesen og ambulanse var raskt på stedet og sperret av den 625 meter lange Hetta-tunnelen. Det førte raskt til lange køer på E-16 mellom Bergen og Voss.

En av de skadde er brakt til sykehus i Bergen med helikopter, de to andre er brakt til sykehus i ambulanse de omlag 7-8 milene til Bergen. Alle tre er hardt skadd får Dagbladet.no opplyst av politiet på ulykkesstedet.

Lange køer

Vitner har forklart til Dagbladet.no at den ene bilen som kom fra Voss skjente over i motsatt kjørebane. I motsatt retning, fra Bergen, kom en annen bil, og sammenstøtet var et faktum. Ulykken skjedde omlag 80 meter før tunnelåpningen.

Flere biler ble stående i kø i Hetta-tunnelen etter ulykken, og bilistene ble bedt om å forlate kjøretøyene sine. Det var ingen røykutvikling etter ulykken. Et av kjørefeltene i tunnelen er nå åpnet for trafikk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media