Massachusetts:

Dødsulykke ved Obama-eiendom

- Funnet ble gjort omtrent 30 meter fra land, opplyser politiet.

FORSVANT: Den 43 år gamle mannen ble funnet død mandag, ikke langt fra Barack Obamas residens. Foto: Edgartown Great Pond Foundation
FORSVANT: Den 43 år gamle mannen ble funnet død mandag, ikke langt fra Barack Obamas residens. Foto: Edgartown Great Pond Foundation Vis mer
Publisert

En 43 år gammel mann er funnet død i en innsjø i nærheten av ekspresident Barack Obamas residens i Massachusetts, skriver The Independent.

Politiet i Edgartown bekreftet tidligere mandag at de hadde avsluttet søket etter mannen, som brukte et paddleboard da han forsvant.

Mannen ble meldt savnet søndag, etter at paddleboardet hans ble funnet drivende på vannet.

30 meter fra land

Nødetatene ble varslet om hendelsen rundt klokka 19.40 søndag, og flere instanser - deriblant kystvakta - deltok i aksjonen.

Ulykken skjedde i nærheten av Obama-familiens eiendom Turkeyland Cove, som de kjøpte i 2019.

Ifølge The Independent skal en annen paddelboarder ha vært vitne til hendelsen. Han skal ha fortalt myndighetene at han så mannen streve med å holde seg på overflaten, før han forsvant under vann.

Onsdag 28. juni frigjorde politiet i Colorado videoen av en fatal politijakt, etter at en mann stjal en politibil og døde som følge av hendelsen. Video: Colorado State Patrol. Video: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Mannens levninger ble funnet av Massachusetts-politiet ved hjelp av sonarteknologi, og hentet opp av vannet rundt klokka 10.00 mandag.

- Funnet ble gjort omtrent 30 meter fra land, på 2,4 meters dybde, sier en talsperson for Massachusetts-politiet i en uttalelse.

Under etterforskning

Dødsulykken er nå under etterforskning.

Ifølge The Independent er det ventet at mannens identitet vil bli offentliggjort i løpet av kort tid.

Området er et yndet sted for båtliv, fiske og friluftsaktiviteter. En talsperson for politiet i Massachusetts vil ikke svare på om dødsfallet har noe med Obama-familien å gjøre, ifølge The Independent.

Det er også usikkert om de befant seg på eiendommen da ulykken fant sted.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer