Dødsveien krevde enda to liv

To utenlandske turister omkom i går i en kraftig frontkollisjon på E18 utenfor Larvik. En kvinne som også satt i bilen, ligger hardt skadd på Vestfold sentralsykehus i Tønsberg etter sammenstøtet med et vogntog fulllastet med poteter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den planlagte norgesferien fikk et tragisk utfall for de tre utenlandske turistene som var på vei sørover gjennom Larvik i går ettermiddag.

I en slak sving like ved Bommestad bru, cirka fem kilometer fra Larvik sentrum, skar personbilen plutselig over i motgående kjørefelt og kolliderte med et fulllastet vogntog.

Den mannlige føreren av personbilen omkom momentant i det kraftige sammenstøtet. En mannlig passasjer døde i ambulansen på vei til sykehuset, mens en kvinne ligger hardt skadd på Vestfold sentralsykehus i Tønsberg.
I vogntoget satt tre personer. Ingen av dem kom fysisk til skade i ulykken. Politiet fikk melding om ulykken klokka 13.45 lørdag.

- Dette er en svært ulykkesbelastet strekning, sier vaktsjef Thore Olsen ved Larvik politidistrikt.

Hittil i år har det skjedd 16 trafikkulykker med personskader på den vel en mil lange strekningen gjennom Larvik. I fjor mistet fem personer livet på den samme strekningen.
Nå vurderer politiet fartsreduksjon i kampen mot trafikkdøden. De tre utlendingene ferierte i Norge med en leiebil.