Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dødsvoldsiktet nordmann møtte opp i offerets begravelse og sa «unnskyld»

Jarle Nyegaard (43) ble begravet i Thailand i dag.

TRØSTES AV PRESTEN: Den dødsvoldsiktede nordmannen (36) får trøst av presten under Jarle Nygaards begravelse i Thailand i dag. Foto: Harald Henschien/Dagbladet
TRØSTES AV PRESTEN: Den dødsvoldsiktede nordmannen (36) får trøst av presten under Jarle Nygaards begravelse i Thailand i dag. Foto: Harald Henschien/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PATTAYA/OSLO (Dagbladet):Jarle Nyegaard (43) som døde etter en voldsepisode utenfor utestedet Kåres party Bar i Pattaya i Thailand, ble begravet i dag. 36-åringen som er siktet for å ha forvoldt 43-åringens død, møtte også i begravelsen. Han ble løslatt mot kausjon tirsdag, etter å ha meldt seg for lokalt politi etter dødsfallet.

I begravelsen ba 36-åringen om unnskyldning, og gråt åpenlyst. 

Også offerets far var tilstede i begravelsen. Til stede var også folk fra den norske ambassaden og sjømannskirken, samt mange av avdødes venner.

På Party Bar Den døde Jarle Nyegaard og den mistenkte 36-åringen var venner, og de hadde vært på det norske utestedet Kåres Party Bar natt til torsdag lokal tid forrige uke for å se Champions League-kampen mellom Manchester United og Galatasaray.

Etter kampen skal Nyegaard ha satt seg på en moped for å forlate stedet. Han ble stoppet da den mistenkte kom bort, angivelig for å hindre promillekjøring.

Et påfølgende slag fra siktede skal ha ført til at Nyegaard, som har bodd i Thailand siden 2007, falt bakover med hodet først, ifølge vitner og politiet.

Deretter døde han av hodeskader torsdag kveld.

Den siktede stakk så av fra åstedet.

Ubergripelig trist Samboeren til Jarle Nyegaard (43), Winit Kamspha, er ute av seg av sorg.

- Jeg fikk ikke sagt adjø til ham. Han skulle se fotball på Kåres Partybar onsdag kveld.  Jeg ble bekymret da han ikke kom hjem. Torsdag banket det på døra. Det var fra sykehuset, sier Winit til Dagbladet.

Winit tar til tårene. Hun forteller Dagbladet om de opprivende timene hun opplevde på sengekanten ved siden av sin elskede.

- Jeg fikk aldri tatt farvel med Jarle. Det var ufattelig trist. Legene ga meg egentlig ikke noe håp, men jeg greide ikke å forsone meg de grusomme realitetene. Etter nitten timer var alt fånyttes. Maskinene ble koblet fra, sier hun.

Vi var optimister - Etter at Jarle hadde tapt mange penger på et omfattende hotellprosjekt begynte det å ordne seg for oss. Han vant en viktig rettsak i tvisten omkring investeringen. Vi så lyst på framtida. Så skjer altså dette.

Hun er glad for at mannen som er siktet for å ha forvoldt Nyegaards død, ba om unnskyldning, men utelukker ikke at hun vil rettsforfølge ham.

Han er foreløpig siktet i Thailand for legemsbeskadigelse med døden til følge.

I SORG: Jarle Nygaards samboer Winit Kamspha sørger foran portrettet av sin mann under begravelsen. Foto: Harald Henschien
I SORG: Jarle Nygaards samboer Winit Kamspha sørger foran portrettet av sin mann under begravelsen. Foto: Harald Henschien Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media