Dødt foster funnet på flytoalett

Renholder gjorde grotesk funn.

FØDTE PÅ VEI FRA GOLFEN: Fosteret ble funnet om bord på et fly fra Etihad, Abu Dhabis nasjonale flyselskap. Mange filippinere jobber i Emiratene, og moren kan ha vært en gjestearbeider på vei hjem. Foto: ETIHAD/AFP/SCANPIX
FØDTE PÅ VEI FRA GOLFEN: Fosteret ble funnet om bord på et fly fra Etihad, Abu Dhabis nasjonale flyselskap. Mange filippinere jobber i Emiratene, og moren kan ha vært en gjestearbeider på vei hjem. Foto: ETIHAD/AFP/SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En reholder på hovedflyplassen i Manila, hovedstaden på Filippinene, gjorde en grufull oppdagelse da han var i ferd med å rense flytoalettene etter en flyging fra Abu Dhabi i De forente arabiske emirater:

I søpla lå et dødt foster, skriver Philstar.com.

Fosteret er antatt å være mellom fem og  sju måneder gammelt, og var inntullet i ei bleie. Det er nå overlatt politiet, som opplyser at det er av mannlig kjønn, skriver AP.

Ingen vet hvem som er moren til det døde fosteret, men et stort antall filippinere jobber i Emiratene, og moren kan ha vært en gjestearbeider på vei hjem.

Abort er ulovlig på Filippinene, og en kvinne som avbryter et svangerskap, kan bli rettsforfulgt.

I september ble en guttebaby funnet i søpla på et flytoalett på en flyging fra Bahrain til Manila; den gangen overlevde barnet. Moren hevdet hun etterlot gutten fordi han var blitt voldtatt av sin arbeidsgiver.