Dødt løp i Florida

McCain og Romney kjemper side om side.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FLORIDA (Dagbladet.no): Da valglokalene i Florida åpnet klokka sju i dag morges, hadde en million republikanere i delstaten allerede avgitt sine forhåndsstemmer.

Det sier litt om interessen for årets valgkamp, sammenlignet med nominasjonsvalget i delstaten for åtte år siden. Den gang var det bare en drøy million totalt som avga stemme.

Meningsmålingene så langt gir ikke svar på hvem som kommer til å gå seirende ut av en valgkamp preget av at de to hovedkandidatene, Romney og McCain, har kastet harde beskyldninger mot hverandre.

Helt jevnt

Ifølge en undersøkelse gjennomført av  American Research Group svarer 34 prosent av de 600 sannsynlige republikanske velgerne som ble spurt, at de støtter den tidligere Massachusetts-guvernøren Mitt Romney.

Bare to prosentpoeng bak og innenfor de statsitiske feilmarginene ligger Arizona-senator John McCain.

En meningsmåling utført av InsiderAdvantage gir McCain 31 prosent av stemmene, mens Romney ligger ett prosentpoeng bak.Floridas militærbaser og høye andel av veteraner som er bosatt i delstaten, kan komme til å bli avgjørende for hvorvidt krigsveteranen McCain stikker av med seieren. I tillegg har McCain også fått støtte fra den populære Florida guvernøren Charlie Christ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer