Dødt spedbarn funnet i hage

Funnet i papirpose.

MAKABERT FUNN: I dag tidlig ble en baby funnet død i en plastpose i denne innkjørsel på Våland i Stanger. Politiet tror ikke familien i huset har noe med funnet å gjøre. Foto: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET
MAKABERT FUNN: I dag tidlig ble en baby funnet død i en plastpose i denne innkjørsel på Våland i Stanger. Politiet tror ikke familien i huset har noe med funnet å gjøre. Foto: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER/OSLO (Dagbladet.no): I dag tidlig fikk politiet i Rogaland melding om at det var funnet et dødt spedbarn i en hage i Asbjørnsensgate på Våland i Stavanger.

Nyfødt barn- Det dreier seg om et nyfødt barn. Vi vet ikke barnets kjønn. Det ble funnet i en papirpose ved en innkjørsel til et hus, opplyste politiet på en pressebrief i Stavanger.Barnet er nå bragt til sykehus for obduksjon for å slå fast dødsårsak. Babyen var død da den ble funnet.

Politiet skal nå avhøre flere vitner, både de som fant barnet og en del andre vitner, blant annet i nabolaget.

Flere skal ha sett den hvite papirposen tidligere i dag, men uten å reagere spesielt på det. Politiet mener posen  ble lagt i innkjørselen i natt eller tidlig i morges.

- Meld degPolitiet sier nå at det må finnes en fortvilet mor der ute et sted, og de ber henne innstendig om å melde seg.

Det er ingenting som tyder på at familien i huset der babyen ble funnet har noe med saken å gjøre.

Polkitiet i Stavanger har bedt Kripos om assistanse, og starter etterforskningen av det mistenkelige dødsfallet umiddelbart. I første omgang vil naboer bli spurt om de har observert noe mistenkelig i løpet av natta eller morgenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer