Dødulykke på E18

Kvinne drept i kollisjon med trailer i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En kvinne mistet livet etter at bilen hennes kom over i motsatt kjøreretning og traff fronten på en trailer på E18 sør for Kopstadkrysset i Re kommune i Vestfold i ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken litt før klokka 1300.

-Bilen krasjet først inn i et vogntog bakfra, deretter kjørte hun videre til hun møtte en trailer. Deretter skjente bilen inn i fronten på traileren, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Trailersjøføren slapp fra ulykken uten fysiske skader.

-Trailerssjåføren forsøkte å unnvike kollisjonen, og traff dermed en annen personbil, sannsynligvis bilen som lå bak den omkomne kvinnen, opplyser Aronsen.

Føreren av denne bilen slapp fra ulykken med mindre skader.

E18 er stengt mellom Kopstadkrysset og Knudstadkrysset som en følge av ulykken. Det er iverksatt omkjøring i området.

DREPT: To biler kolliderte med en trailer på E18 i Vestfold i ettermiddag. Kvinnen som kjørte den ene bilen ble drept i sammenstøtet. Foto: LASSE LJUNG
DREPT: To biler kolliderte med en trailer på E18 i Vestfold i ettermiddag. Kvinnen som kjørte den ene bilen ble drept i sammenstøtet. Foto: LASSE LJUNG Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer