- Doherty trenger en real smekk

Sharon Osbourne mener Pete Doherty må låses inne på et rehabiliteringssenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I et intervju med magasinet Attitude sier manageren og realitystjernen at Doherty må få høre sannheten.

- Han trenger en real smekk. Det er ikke hipt å være i tilstanden han er i. Det er ikke kult; det er patetisk, sier Osbourne.

Listen over skandaler omkring Babyshambles-vokalisten er lang. Da bandet skulle opptre på Øyafestivalen i sommer, ble Doherty stoppet i tollen på Gardermoen med narkotika, og kastet på glattcelle. Han har vært i slosskamp med gamle bandmedlemmer og fått skylden for kokainskandalen rundt eks-kjærsten Kate Moss. For en måned siden ble han tatt med crack i sokkene

Sharon Osbourne har selv opplevd narkotikaavhengigheten på nært hold. Ektemann og tidligere Black Sabbath-vokalist Ozzy Osbourne har lang fartstid med tunge stoffer. På tross av erfaring med unge rebeller, vil ikke Sharon Osbourne hjelpe Doherty.

- Jeg hjalp Ozzy, men det var fordi jeg elsket ham. Jeg elsker ikke Pete Doherty. Men han trenger noen som kan elske ham, sier hun, og oppfordrer Doherty til å gi slipp på groopiene. Bare ved å finne noen som kan fortelle ham sannheten, kan han komme seg til avrusning.

- Det er hans eneste måte å overleve. Jeg er livredd for at han kommer til å ta en overdose. Nå tror han at det er en rolle han må spille. Folk ønsker å se det. Han er helt tydelig veldig usikker. Han har ikke selvtillit, for da ville han ikke holdt på som han gjør, sier Osbourne.

Sharon Osbourne, kona til Black Sabbath-rockeren Ozzy Osbourne, mener Pete Doherty må slutte å spille skuespill og komme seg til avvenning.