«Dokke» i vannet var to-årig jente

Barna som lekte i strandkanten trodde det var en dokke som lå og fløt i vannet. Det viste seg å være en to år gammel jente. Toåringen ble fløyet til Ullevål sykehus hvor personalet i går kveld slåss for livet hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Man lyktes i gjenopplivingsforsøkene. Ved Ullevål sykehus ble det i går kveld opplyst at jenta svever i livsfare.

Full mobilisering

Det tragiske dramaet skjedde på Rørestrand camping utenfor Horten i 17-tida i går ettermiddag. Et øyeblikks uoppmerksomhet var nok til at den lille jenta forsvant.

- Etter at foreldrene hadde lett etter henne i 10- 15 minutter, mobiliserte vi flere hundre mennesker som endevendte hele området, forteller Ragnhild Kleven, daglig leder på Rørestrand campingplass.

Ingen er sikker på hvor lenge jenta lå i sjøen før hun ble funnet. - Etter at ulykken ble oppdaget, tok det svært lang tid før ambulanse kom til stedet, sier et øyenvitne Dagbladet har snakket med.

Gjenopplivingsforsøk ble startet umiddelbart.

Politieskorte

Politiet fikk melding klokka 17.17. Da det gikk opp for dem at det ikke var ambulanse å få tak i i Horten, dro de med blålys for å hente lege på Horten sykehus.

- Det var anestesilege på plass etter 15 minutter, opplyser vakthavende anestesilege Lars Lauritzen på Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral ved Vestfold Sentralsykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer