PÅGREPET: Devender Sharma er pågrepet igjen etter et halvt år på rømmen. Foto: Dehli Police
PÅGREPET: Devender Sharma er pågrepet igjen etter et halvt år på rømmen. Foto: Dehli Police Vis mer

«Doktor Drap» skal ha stjålet 125 nyrer

Indiske Devender Sharma har innrømmet å ha vært med på over 50 drap. Han og gjengen hans skal ha dumpet likene i en elv full av krokodiller.

Publisert

Den 62 år gammel inderen Devender Sharma har i forklart politiet at han mistet oversikt over hvor mange drap han har deltatt i. Da antallet rundet 50 skal det ha blitt vanskelig å holde oversikt, skriver CNN.

Sharma ble i 2004 dømt til livstid i fengsel for drap på sju taxisjåfører i delstaten Jaipur. Etter 16 år bak murene skulle 62-åringen i januar få 20 dagers permisjon.

Onsdag ble han pågrepet på nytt, og har innrømmet overfor politiet at han aldri hadde noen planer om å returnere fra perm.

Skal ha solgt nyrer

Ifølge politiet i Dehli var bakgrunnen for drapene at Sharma og medhjelperne hans utførte ulovlige nyretransplantasjoner, og trengte flere nyrer. Det skriver The Hindu. Sharma var lege før han ble dømt for drap.

- Devender hevdet at han fra 1994 til 2004 fikk over 125 nyrer. Han fikk mellom 500 000 og 700 000 rupi per sak, sa politiet ifølge avisa.

500 000 rupi er 60 000 kroner etter dagens kurs. 700 000 rupi tilsvarer rundt 85 000 kroner.

Sharma har en utdanning i tradisjonell medisin, men er ikke utdannet lege.

Gjengen skal deretter ha solgt ofrenes biler. Ofrene var ifølge politiet hovedsakelig taxisjåfører.

Krokodilleelv

CNN skriver at de døde taxisjåførene skal ha blitt kastet i elva Hazara canal i Kashganj. Elva er hjem til masse krokodiller.

Formålet var å bli kvitt bevisene, ifølge kanalen.

Sharma skal ha har tilstått flesteparten av disse drapene, men han er bare dømt for en håndfull av dem. Han er likevel dømt til livstid i fengsel.

Lokale medier hevder ble han pågrepet mens han var i ferd med å drepe en taxisjåfør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer