- Dolket i ryggen av partifeller

Per Sandberg mener norske medier har begått karakterdrap på kjæresten. Han anklager partikolleger for ondskap og fordommer, og hevder at partifeller har dolket ham i ryggen.

SNAKKER UT: Per Sandberg (58) reiste til Iran på det han selv har kalt en «privat og spontan ferietur». Ferieturen har vist seg å få konsekvenser for hans stilling som fiskeriminister. Reporter: Gunnar Hultgreen. Video: Hans Arne VedlogVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARENDAL (Dagbladet): Mandag gikk Per Sandberg av som fiskeriminister og nestleder i Fremskrittspartiet. Nå tar han et kraftig oppgjør med sine partikolleger.

- Jeg er dolket i ryggen av partifeller, sier Sandberg til Dagbladet.

Men verken Per Sandberg eller kjæresten Bahareh Letnes vil navngi partikolleger som de mener har trukket i tråder og gjort det de kan for å ødelegge for paret.

- Vi kommer til å skrive ei bok, da vil sannheten komme fram. Jeg har gjort noen feil, og de beklager jeg. Jeg skulle selvfølgelig ikke tatt med telefonen til Iran.

Ondskap og fordommer

- Både jeg og Bahareh er utenfor «mainstream». Jeg var nestleder i Frp og statsråd. Hun er innvandrer fra Iran. Og det er en aldersforskjell mellom oss, som mange har hengt seg opp i.

- Men jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det var så mye ondskap og fordommer i det norske folk. Og i hvert fall ikke hos NRK, TV 2 og andre medier.

- Hva mener du?

- Det er i flere uker systematisk spredd løgn og grove usanne påstander om oss. Seinest i dag. Mediene skjuler seg bak «sikre kilder» og anonyme toppdiplomater. Totalt ubrukelige og tidligere pensjonerte etterretningsoffiserer og etterretningssjefer som uttaler seg om ting de ikke har greie på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer