Dollie - ut på opptur etter konkursen

Konkursen i London-oppsetningen av «Which Witch» knuste dem. Møysommelig har de jobbet seg tilbake. - Nå synes vi det er skikkelig gøy å synge og spille igjen. Og vi pusler med plateplaner. Uten press og med bare lystbetont jobbing, sier Dollie-jentene. Nå er de både video- og turnéaktuelle

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov har jobbet mye hver for seg i årene etter konkursen. Gradvis fikk de tilbake lysten til å gå på scenen sammen. Og det gjør de nå, i rykk og napp.

- Vi spiller litt rundt som «spredte byger» over landet. Ingen fastlagt turné, men dersom noen vil ha oss til et kulturhus eller en liten festival, så kommer vi gjerne, sier Benedicte.

- The Low Ambition Tour, humrer Ingrid.

17 år som Dollie

Ingrid Bjørnov, Benedicte Adrian og Ole Sørli lanserte videoversjonen av «Which Witch» fra London-oppsetningen i går. De tålte gjensynet med oppsetningen godt.

- For å være ærlig, så gruet jeg meg fryktelig til å se forestillingen. Det var sterke følelser knyttet til det som skjedde. Natta før visningen sov jeg ikke mye, innrømmer Ingrid.

- Nå ser vi at vi ikke har grunn til å gå med krum nakke. Forestillingen var bra, den. Men jeg var skeptisk, ja, vedgår Benedicte.

Ikke giga-show

Har vi sett Ingrid og Benedicte for siste gang i typen gigantiske oppsetninger som knekte den økonomiske ryggraden deres, eller kommer det mer?

- Det har vi sett for siste gang. Men jeg har kjøpt meg trekkspill! Og Benedicte har fått seg plastikkbukser... Hun hater trekkspillet mitt, og jeg vil ikke ha plastikkbuksene hennes, ler Ingrid.

- Vi kommer nok til å jobbe på en annen måte i framtida, men det føles fint å spille sammen og oppleve at «dæven, det er dette vi liker å holde på med».

Og nå er vi tilbake omtrent der vi starta, Benedicte og jeg, og to musikere.