Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dom kan falle fredag

Den 49 år gamle pedofilisiktede hordalendingen som sitter fengslet i Chonburi utenfor Pattaya risikerer å få sin dom allerede fredag. Nordmannen kan bli dømt til fengsel i mellom 10 og 15 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Pattaya vil foreta nye avhør av nordmannen i dag eller i morgen. Politioverbetjent Nueng-Phathai Thivakorntikul ønsker å konfrontere nordmannen med det de mener er bevis på at han har misbrukt flere barn i Pattaya.

Naken gutt

- Da vi arresterte ham søndag 11. januar hadde han en naken 13-åring på rommet. I tillegg fant vi bilder av andre gutter, og alle har utpekt nordmannen som en overgriper, sier politioverbetjenten.

Samtlige av de tre guttene som var til stede under arrestasjonen har gitt detaljerte forklaringer til politiet. De beskriver når og hvordan nordmannen forgrep seg på dem.
En av guttene skal ha fortalt politiet om en 14 år gammel thailandsk gutt som skal ha bodd hos nordmannen i flere måneder.

Politiet har forsøkt å finne 14-åringen, men har foreløpig ikke lykkes med det. Flere av de guttene politiet mener 49-åringen har forgrepet seg på er gategutter uten fast bosted.

Politioverbetjent Thivakorntikul er overbevist om at nordmannen vil tilstå i de nye avhørene. Han mener hordalendingen ikke har noe valg.

D-dag

Fredag er det D-dag for nordmannens framtid i Pattaya. Da må politioverbetjent Nueng-Phathai Thivakorntikul framlegge bevisene mot nordmannen i retten.

Velger han å tilstå kan han få både rettssak og domsavsigelse allerede fredag førstkommende.

Ifølge kilder som kjenner rettsmiljøet i Thailand godt har nordmannen mest å tjene på å tilstå overgrepene, så lenge bevisene mot ham er så klare.

Thailandske dommere reagerer ofte kraftigere på utlendinger som nekter skyld i noe det kan virke som om de har gjort.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!