Dommen: Avslørt av narkosex-meldinger på homonettsted

Henning Warloe dømt til 18 dager betinget fengsel og 10 000 kroner i bot. Retten mener han flere ganger kjøpte inn narkotika til fester i stortingsleiligheten.

DØMT Henning Warloe (t.h.), her på Høyres landsmøte, er nå dømt til betinget fengsel og bot for narkotika-kjøp og -bruk.
Arkivfoto: Erlend Aas / SCANPIX
DØMT Henning Warloe (t.h.), her på Høyres landsmøte, er nå dømt til betinget fengsel og bot for narkotika-kjøp og -bruk. Arkivfoto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stortingsrepresentant Henning Warloe (H) er i Oslo tingrett i dag dømt til 18 dager betinget fengsel og til å betale en bot på ti tusen kroner.

Retten mener det er bevist at Warloe sommeren 2011 til mars 2012 både kjøpte og brukte GHB og amfetamin flere ganger. Det samme gjorde han ved enkeltstående anledninger i 2008 og 2010.

41-åringen selv har bare erkjent bruk, og ikke erverv, av narkotika, og ville derfor ikke godta påtalemyndighetens foreslåtte tilståelsedom. Den ville gitt en tilsvarende straffeutmåling som den han nå har fått.

- Narkosex-meldinger viser mengde Fester arrangert i Warloes stortingsleilighet i Hegdehaugsveien i Oslo står sentralt i saken. Høyre-politikeren har hevdet at narkotikaen som dukket opp på disse tilstelningene ble anskaffet ved «spleiselag», men der han selv bare sto for alkohol og mat.

Tingretten peker imidlertid på meldinger Warloe har sendt til andre brukere på nettstedet Gaysir.no. Dagbladet har tidligere skrevet at Warloe i meldinger i mai 2011 brukte flere slanguttrykk for narkotika, som «krydder», «pepper», «g», «p» og «e».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer