Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dommer holdt kakefest for fange

Og dømte ham til livsvarig fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dommer Faith Johnson slo på stortromma da den rømte fangen Billy Wayne Williams (53) ble brakt tilbake til rettslokalet hennes. Johnson sørget for å ønske rømlingen velkommen med både kake, ballonger og gratulasjonstale.

- Jeg ble så glad da jeg hørte at du endelig har kommet hjem! Vi er så glade for å se deg at vi holder fest for deg! sa den begeistrede dommeren i talen som Williams neppe hadde ønsket å få høre.

Williams ble in absentia dømt for grov vold mot eks-kjæresten etter han kvalte henne til hun svimte av. Han møtte ikke opp da rettssaken mot ham skulle starte i november i fjor og ble ikke pågrepet før torsdag, melder CNN.

Dommer Johnson dirigerte medarbeiderne til å blåse opp ballonger og plassere dem i retten før fangen ble brakt inn. Mye tyder på at Williams ikke satte særlig stor pris på stuntet.

- Det ser ut som om alle har lyst til å ha selskap, og det er morsomt for dere, men ikke for meg, sa Williams til journalistene på stedet før han ble ført bort i håndjern.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media