Dommeren stoppet pressekonferanse

Forsvareren til ektemannen i Dung-saken fikk refs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet.no): Advokat Mikkel Mundal, som forsvarer den drapssiktede ektemannen til Dung Tran Larsen (22), skulle holde en pressebriefing etter at klienten hans hadde forklart seg i fengslingsmøtet i Bergen tingrett i dag.

Kort tid etter at Mundal begynte å snakke, kom aktor løpende ut på gangen. Han utbrøt at «dette går ikke an», før han gikk inn i rettssalen og hentet dommer Håkon Rastum.

Dommeren var raskt ute på gangen og ba advokat Mundal komme inn umiddelbart. Pressekonferansen ble ikke gjenopptatt da Mundal noe slukøret kom ut av rettssalen igjen.

De fire som er siktet for forsettelig drap på Dung Tran Larsen (22) framstilles for fengsling i dag. Aktoratet har bedt om fire ukers fengsling.

De siktedes forsvarere får ikke innsyn i alle saksdokumentene, og får bare være til stede i retten når fengslingsbegjæringene av deres egen klient behandles.

Politiet har tidligere opplyst at de ønsker varetektsfengsling fordi avhørene ikke er ferdige, og de vil hindre at de fire skal få samkjørt sine forklaringer. Politiet har uttalt at det er en kjede med indisier som er grunnlaget for pågripelsen av familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer