Dømt: Dattera signerte «aldri bli feit»-kontrakt

En 56 år gammel britisk mann er dømt for å ha mishandlet barna sine i en årrekke.

DØMT: Den 56 år gamle mannen er dømt for mishandling i en domstol i Reading i England. Foto: Jozef Sowa / Shutterstock / NTB
DØMT: Den 56 år gamle mannen er dømt for mishandling i en domstol i Reading i England. Foto: Jozef Sowa / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En britisk fitness-fantast er dømt til 30 måneder i fengsel for barnemishandling. Det skriver BBC.

Mannen har både gått fysisk til angrep mot de nå voksne barna, og manipulert dem i flere år, ifølge en domstol i Reading i England.

56-åringen nekter straffskyld.

- Bølle

Dommer Kirsty Real var tydelig da dommen ble avsagt. Hun kalte mannen for «en bølle».

Blant forholdene han er dømt for er å kaste en stol på dattera da hun var ni år gammel. Hun måtte gjennom en rekke operasjoner og benhandlinger på grunn av skadene hun fikk, skriver den britiske kringkasteren.

- Må trene mye

Han har også, ifølge dommen, tvunget henne til å signere en kontrakt om at hun «må trene mye» og «aldri bli feit, selv etter at jeg dør».

Alle de tre barna skal også regelmessig gjennom oppveksten ha blitt slått over fingrene med en sleiv.

I en pressemelding skriver domstolen at det var den ene sønnen som varslet politiet om faren i 2019. Han var da i slutten av tenårene og anmeldte faren for å ha slått ham i brystet og å ta kvelertak på ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer