Dømt for å ha flådd mann på nyttårsfest

Dømt til to og et halvt års fengsel for å ha flådd bekjent på fest. «Altfor strengt», mener mannens forsvarer.

DØMT: En mann i 20-åra ble i Fredrikstad tingrett (bildet) dømt for å ha flådd en annen mann på en nyttårsfest. Dommen blir anket. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
DØMT: En mann i 20-åra ble i Fredrikstad tingrett (bildet) dømt for å ha flådd en annen mann på en nyttårsfest. Dommen blir anket. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NB: Dagbladet advarer mot sterke bilder lenger ned i denne saken.

En mann i 20-åra er dømt til to og et halvt års fengsel for å ha flådd en bekjent mann (25) i forbindelse med en nyttårsfest i Fredrikstad. Dommen ankes.

Historien startet på formiddagen 1. nyttårsdag 2018 i kjølvannet av en nyttårsfest, da 25-åringen og den nå tiltalte mannen kranglet og havnet i et basketak. 25-åringen mistet bevisstheten i slåsskampen. Da han våknet igjen, hadde han to store sår på ryggen.

For mens fornærmede lå bevisstløs på magen flådde den nå domfelte mannen to store hudstykker på ca. 30x20 cm og 20x10 cm fra ryggen og flanken til fornærmede med en kniv eller annet skarpt redskap, ifølge den ferske dommen i Fredrikstad tingrett.

Mannen har erkjent straffskyld, men forklarte i retten at han ikke kan huske nøyaktig hva som skjedde. Både den domfelte og fornærmede har forklart at de slåss, men ingen av dem kan huske selve flåingen.

- Veldig forbanna

Redskapet som ble brukt er ukjent, men overlegen som behandlet skaden og som vitnet i retten via telefon, mener at det må ha vært et veldig skarpt objekt. Det kan ha vært avkuttet glass eller en veldig skarp kniv, påpekte han i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer