Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dømt for hets av lottovinnende eks

Eksforloveden ville ikke dele Lotto-gevinst på nærmere 10 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagblaet.no):- Dette er ikke til å leve med. Jeg skal anke saken. Jeg har jo ikke gjort noe galt, sier mannen til Dagbladet.no. Først tapte mannen to rettsrunder om å få halvparten av en Lotto-gevinst på nærmere 10 millioner. Nå er han også dømt for hets av eksforloveden som ikke ville dele.


48-åringen er i Tønsberg tingrett dømt til å betale 10.000 kroner i oppreisning til eksen for å ha sjikanert henne på plakater i nabolaget og på internett. I tillegg må han dekke Lotto-millionærens advokatregning, melder
Aftenposten.no. 

48-åringen er rasende over at media får vite dommen før han selv.

- Det er helt håpløst at pressen får mer informasjon enn det jeg gjør, sier han.

Forloveden til 48-åringen vant i februar 2006 9,65 millioner kroner på en uregistrert kupong. Hun flyttet ut tre uker senere.

Også mannens niese er dømt i sjikanesaken, skriver NTB, og fikk 15 dagers betinget fengsel og 10.000 i bot. Hun hjalp til med å henge opp plakatene. Hun har besluttet å anke.

TAPTE SAKEN: Først tapte mannen to rettsrunder om å få halvparten av en Lotto-gevinst på nærmere 10 millioner. Nå er han også dømt for hets av eksforloveden som ikke ville dele.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media