Dømt for hundedrap

Diana Whipple ble bitt i hjel av en hund i blokka i San Fransisco. Nå er eieren Marjorie Knoller kjent skyldig i forsettlig drap og kan få livsvarig fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diana Whipple ble bitt ihjel da hun låste seg inn i oppgangen i blokka der hun bodde. I går ble de to hundeeierne, advokatekteparet Marjorie Knoller (46) og Robert Noel (60), dømt for hundens gjerning i en uvanlig streng dom.

Kan få livsvarig

Marjorie Knollers var selv til stede da hundene angrep Whipple. Hun ble kjent skyldig i forsettlig drap på naboen. Kvinnen risikerer nå alt fra femten års fengsel til livsvarig.

- Å Gud, mumlet Knoller da kjennelsen ble lest opp.

Under rettssaken satt Knoller to dager i vitneboksen og forklarte om hvordan hun prøvde å stoppe hunden Bane fra å gå til angrep og hvordan hun kjempet for å få den løs fra Diana Whipple. Men juryen trodde ikke på forklaringene.

I tillegg ble hun dømt for uaktsomt drap og for å ha eid et ondskapsfullt dyr som dreper.

Ektemannen også dømt

Ektemannen Noel var ikke til stede da hund Bane gikk til det dødelige angrepet på nabokvinnen. Men påtalemyndigheten mener at ekteparet visste at hundene de hadde, Bane og Hera, var aggressive. I retten ble det vist bilder av Noel etter at han selv ble angrepet av hunden Bane. Bildene viser en blodig hånd der kjøttfiller tilsynelatende er revet løs enkelte steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer