Dømt for sex etter nett-treff

Først ble den svenske 53-åringen venn med de to jentene på 12 og 14 år. Så utnyttet han dem seksuelt. I dag ble han dømt til ett år og seks måneders fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mannen ble tatt på fersk gjerning mens han var sammen med den 12 år gamle jenta. Han tilsto at han hadde hatt sex med jentene, etter at han først møtte dem på en snakkekanal på nettet, skriver Expressen.

I 1997 fikk han kontakt med den 14 år gamle jenta. De begynte å sende e-post til hverandre. Sommeren 1997 ble mannen som er fra Uppsala og jenta fra Stockholmstraktene enige om å møtes.

Filmet

I august hadde de seksuell omgang to ganger i mannens leilighet. Jenta hadde fortalt at hun bare var 14 år.

De to fortsatte å treffe hverandre, men kontakten tok slutt før jenta fylte 15 år. Både mannen og jenta har sagt at den seksuelle omgangen var frivillig, men ved ett tilfelle filmet han samleiet uten at jenta visste det.

Mannen fikk kontakt med den andre jenta i fjor. De sendte e-post til hverandre, og møttes i et hus utenfor Tranås i april i fjor. Jenta fortalte mannen at hun ble 13 år i november samme år.

Noen årvåkne venner av jenta så at hun gikk inn i en bil med en ukjent mann. De tok umiddelbart kontakt med jentas mor, som slo alarm.

Psykiske problemer

Etter et par timer greide politiet i finne mannen. De gikk inn i huset, men da hadde mannen allerede forgrepet seg på jenta. Han innrømmet den seksuelle omgangen, men hevdet han trodde hun var 15 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer