Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dømt for sex med bevisstløs mann

42-åring forgrep seg på 19-åring etter fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 42 år gammel mann fra Førde er dømt til ni måneder i fengsel etter å ha hatt seksuell omgang med en bevisstløs mann (19), mot 19-åringens vilje. Det skriver Firdaposten.


De to mennene overnattet på samme sofa etter å ha vært på fest. 19-åringen sovnet, men skal ha våknet da tiltalte hadde munnsex med ham.

Retten fant det hevet over all tvil at 19-åringen ble redd og turte ikke å gjøre motstand, og at handlingen ble utført mot guttens vilje.

42-åringen ble også dømt til å betale 30 000 kroner i oppreisning, 234 kroner i skadebot og 2500 kroner i saksomkostninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling