Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dømt for vold - slo sjåfør

20-åringen som er siktet for å ha slått en drosjesjåfør, fikk i fjor en betinget dom for voldsutøvelse. Episoden han er innblandet i nå, skjedde i prøvetiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

20-åringen som er siktet for å ha slått en drosjesjåfør, fikk i fjor en betinget dom for voldsutøvelse. Episoden han er innblandet i nå, skjedde i prøvetiden. Mannen blir løslatt i ettermiddag. Politiet tror ikke det er fare for bevisforspillelse eller gjentakelse.

Innrømmet bråk

Den siktede Sandnes-mannen har ifølge politiet ikke vært i stand til å gi en skikkelig forklaring på hva som egentlig skjedde i drosjen. 20-åringen har innrømmet at han var med taxien til Hommersåk og at det oppsto uenighet mellom ham og sjåføren på slutten av turen.

- Men han er nokså uklar når det gjelder detaljene i hendelsesforløpet, sier politiadvokat Karsten Monsen.

Overlever

Drosjesjåføren ble livstruende skadd da passasjeren slo ham i brystkassen. Han fikk hjertestans flere ganger, og svevde mellom liv og død. Mannen ligger nå hardt skadd på sentralsjukehuset i Rogaland. Tilstanden er alvorlig, men stabil, får Dagbladet opplyst i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media