Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dømt for voldtekt av norsk danser

LONDON (Dagbladet): «Filmskaperen» Mabrouk Melliti, som voldtok en norsk ballettdanser i London i fjor, er nå dømt til ni års fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han vil i tillegg bli utvist når han slipper fri. Dommeren slo fast at han ikke hadde vist noen medlidenhet med den norske danseren.

Tunisieren Melliti betegnes som en ren bløffmaker. Han klarte å låne penger og leie fine lokaler midt på Piccadilly. Dit lokket han unge, håpefulle kvinner som han forsøkte å forføre eller voldta. Han ble dømt for usømmelig oppførsel og voldtekt av den norske kvinnen.

Sex med 40

Melliti besøkte nattklubber i London for å rekruttere kvinner. Om lag 60 møtte opp til prøvefilming, og han fortalte dem at filmen «The Father» ville bli bedre enn «Notting Hill». Han antydet at stjerner som Al Pacino og Robert De Niro kom til å medvirke.

Noen av de inviterte kvinnene skjønte raskt at han var en bløffmaker og kom seg unna før han kunne voldta dem, andre hadde med venner slik at han ikke skulle kunne angripe dem. Likevel var det mange som lot seg narre.

Påtalemyndigheten mente han hadde sex med 40, men de fleste ville ikke stå fram i retten. Den norske kvinnen gjorde det, og juryen trodde på hennes detaljerte forklaring.

Kvinnens navn ble ikke offentliggjort fordi hun ønsket å være anonym.

- Lammet

I domspremissene sier dommer David Radford blant annet at voldtekten var grundig planlagt ved å bruke filmplaner til å «lokke kvinnene til å opptre i privat prøvefilming for ham».

25. juli i fjor kom den norske danseren til ham. Han var voldsom overfor henne. Kvinnen fortalte retten:

- Jeg ble lammet av skrekk, jeg tenkte bare på en ting, nemlig å overleve. Jeg gråt hele tida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media