<strong>DØDSULYKKE:</strong> En svensk og en taiwansk kvinne - begge i 20-årene - omkom da den svenske turbussen kolliderte med en lokal rutebuss i 60-sonen på fylkesvei 55 ved Fardal 12. august i fjor. Foto: Christian Blom / NTB scanpix
DØDSULYKKE: En svensk og en taiwansk kvinne - begge i 20-årene - omkom da den svenske turbussen kolliderte med en lokal rutebuss i 60-sonen på fylkesvei 55 ved Fardal 12. august i fjor. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer

Dømt fører av turbuss anker etter dødsulykke

To personer omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Føreren av en svensk turbuss som i mai ble dømt til fem måneders fengsel etter bussulykken ved Fardal i Sogndal i august i fjor, anker dommen.

Mannens forsvarer, advokat Geir J. Kruge, bekrefter overfor NRK at bussjåføren (56) anker dommen, men han vil ikke fortelle hvorfor mannen anker.

- Det er inne en anke over alle sider ved saken fra tiltaltes side. Det er alt jeg kan si nå, sier han.

En svensk og en taiwansk kvinne - begge i 20-årene - omkom da den svenske turbussen kolliderte med en lokal rutebuss i 60-sonen på fylkesvei 55 ved Fardal 12. august i fjor.

De to satt i hver sin buss. To andre kvinner ble alvorlig skadd i ulykken.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer