2,5 ÅR: Jose Caballero (40) ble i mai sammen med sin kjæreste Elissa Alvarez (21) kjent skyldig i å ha hatt sex foran en rekke familier på en strand i Florida midt på lyse dagen den 20. juli i fjor. Nå har han fått dommen sin. Foto: Manatee County Sheriff's Office
2,5 ÅR: Jose Caballero (40) ble i mai sammen med sin kjæreste Elissa Alvarez (21) kjent skyldig i å ha hatt sex foran en rekke familier på en strand i Florida midt på lyse dagen den 20. juli i fjor. Nå har han fått dommen sin. Foto: Manatee County Sheriff's OfficeVis mer

Dømt til 2,5 år i fengsel for sex på stranda

Overraskende strafferabatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jose Caballero (40) ble i mai sammen med sin kjæreste Elissa Alvarez (21) kjent skyldig i å ha hatt sex foran en rekke familier på en strand i Florida midt på lyse dagen den 20. juli i fjor.

En av de som skal ha vært vitne til akten er ei jente som på daværende tidspunkt var tre år gammel. Seansen ble også festet på film.

Caballero bedyrer fortsatt at de to ikke hadde sex, men ble ikke trodd av juryen etter at de hadde sett igjennom bevismaterialet. Nyhetsbyrået AP skriver at det tok juryen 15 minutter å komme fram til at de to var skyldige.

2,5 år Det ble i mai klart at Alvarez ikke ville bli nødt til å sone mer enn det hun allerede har gjort, men historien er en annen for Caballero da han tidligere er dømt for kokainsmugling.

Caballeros advokat, som uttrykte gledelig overraskelse over at hans klient bare fikk 2,5 år, fortalte likevel at de kom til å anke dommen. Det ble lenge spekulert i om paret ville bli idømt 15 år bak lås og slå.

Den samme advokaten trodde også at Caballero ville få 15 år da han i mai snakket med Bradenton Herald.

Retten understreket at dommen var viktig for å vise at den slags oppførsel ikke tollereres på offentlige strender.

Viktig dom Assisterende statsadvokat Anthony Dafonseca var en av de som førte saken mot Alvarez og Caballero. Han understreket da skyldspørsmålet ble avgjort i mai det samme poenget.

- Du ønsker å være trygg på at dette ikke er noe som bare pågår i veikanten, sa han.

Ed Brosky, som første saken med Dafonseca, sa seg enig.

- Forsøkte de å kose eller gjøre det diskret? Gikk de ut i vannet, der folk ikke kunne se dem? Prøvde Alvarez å dekke seg til med et håndkle eller noe annet? De brydde seg ikke.

Både Caballero og Alvarez må nå registrere seg som sexforbrytere.