Overgrep mot barn

Dømt til 260 års fengsel for misbruk av mindreårige

Besvimte da han fikk dommen.

260 år: Thomas Goodman ble fredag dømt til 260 års fengsel for seksuelt misbruk av åtte små barn og produksjon av overgrepsmateriale. Foto: Rhode Island State Police
260 år: Thomas Goodman ble fredag dømt til 260 års fengsel for seksuelt misbruk av åtte små barn og produksjon av overgrepsmateriale. Foto: Rhode Island State Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thomas Goodman (45) fra Rhode Island i USA ble fredag dømt til 94 965 dagers fengsel for omfattende produksjon og bestittelse av overgrepsmateriale.

Ifølge en kunngjøring fra statsadvokaten skal dette ha pågått i om lag ti år, fra september 2007 til februar 2018.

Han erkjente seg skyldig og ble dømt for åtte tilfeller av seksuelt misbruk av små barn, og ett tilfelle av besittelse av sadistisk og masochistisk overgrepsmateriale. Noe av dette skal han også ha publisert på nett.

Da han ble overbragt dommen skal han ha besvimt over bordet foran ham, ifølge The Indepentent.

Omfattende materiale

Goodman ble arrestert i mai 2018, etter at arbeidsgiveren hadde konfiskert mobiltelefonen hans på grunn av brudd med selskapets policy for bruk av telefoner.

Da de gikk gjennom den fant de en stor mengde overgrepsmateriale, og ga telefonen videre til politiet. Etter å ha ransaket hans bolig og elektroniske enheter, fant de til sammen 7 800 bilder og 360 videoer. 62 av videoene og 135 av bildene skal ha blitt produsert av Goodman selv.

I intervjuer med politiet har han har innrømmet seksuelt misbruk av tre jenter i ung alder. Aktoratet sa i tillegg at han skal ha filmet seg selv mens han befølte en tre måneder gammel baby på en upassende måte.

- Han har påført dem permanente arr

Dommer John McConnell sa i retten at hans handlinger har vist at han er «så fordervet at det er utenfor fatteevne».

Aktor Lee Vilker sier ifølge Epoch Times at saken er «den verste han noen gang har vært borti».

- Han har påført dem permanente arr. Han har misbrukt dem i flere år, siden de var små jenter, sier han.

Goodmans forsvarer ba om en mildere dom, ettersom Goodman selv skal ha blitt misbrukt av sin lærer som barn, men dommeren anså den lange dommen som nødvendig for å beskytte ofrene. I tillegg til fengselsstraffen er han nødt til å betale en oppreisning på 5 000 dollar, eller om lag 45 000 kroner, til hvert av de åtte ofrene han er dømt for å ha forgrepet seg på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer