MÅ PÅ DATE: Mannen er pålagt å ta konen med på date etter at han glemte bursdagen hennes. Foto: Colourbox
MÅ PÅ DATE: Mannen er pålagt å ta konen med på date etter at han glemte bursdagen hennes. Foto: ColourboxVis mer

Dømt til å date kona etter å ha glemt bursdagen hennes

Han må kjøpe kort og blomster, spise middag og bowle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i Florida ble tirsdag dømt til å ta sin kone med på date, etter at han glemte bursdagen hennes.

- Han skal kjøpe blomster. Deretter skal han dra hjem, pynte seg og hente sin kone, sa den mannlige dommeren ifølge Sun Sentinel. Mannen ble også dømt til å gi kona et bursdagskort.

Kranglet etter bursdagsglipp Dommeren påla mannen å bowle og å spise et romantisk måltid på en sjømatrestaurant sammen med sin kone. I tillegg ble ekteparet pålagt å gå til ekteskapsrådgivning.

Ekteparet kranglet etter at mannen glemte konas bursdag. Det endte med at mannen dyttet kona ned i sofaen deres og tok tak i strupen på henne. Han hevet knytteneven, men slo ikke.

Mannen har ellers et plettfritt rulleblad og dommeren så ikke på hendelsen som så alvorlig at det var nødvendig å gi mannen bøter eller fengsel, så lenge han følger dommen, skriver Sun Sentinel.

Kona fikk bestemme I retten ble kona spurt om hun ble skadet eller om hun frykter mannen i ettertid. Da hun svarte nei på begge spørsmålene, valgte dommeren å la kvinnen være med på å bestemme dommen:

- Er det noe du har lyst til å gjøre? Er det en restaurant du har lyst til å spise på? spurte dommeren.

Kvinnen svarte at hun liker å bowle og å spise på restauranten Red Lobster, og slik ble det bestemt - mannen må ta kona med på date.