Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Donald Trump: - Melania vil være fantastisk som førstedame

Skryter av modellkonas store hjerte.

PAR I HJERTER: Eiendomsmogulen Donald Trump trekker blant annet fram kona Melanias store hjerte når han skryter av hennes førstedameegenskaper. Foto: Christy Bowe / Polaris
PAR I HJERTER: Eiendomsmogulen Donald Trump trekker blant annet fram kona Melanias store hjerte når han skryter av hennes førstedameegenskaper. Foto: Christy Bowe / Polaris Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eiendomsmogulen Donald Trumps (69) kamp for å bli republikanernes neste presidentkandidat vies for tiden enorme mengder oppmerksomhet.

Nå trekkes også hans mer  tilbakeholdne kone, Melania (45), inn i rampelyset.

- Stort hjerte I et intervju med ABC News skryter Trump av kona gjennom ti år, og sier at han tror hun vil være fantastisk i rollen som USAs førstedame.

- Jeg tror Melania vil være helt utrolig både for kvinner og for landet. Hun er en veldig vakker kvinne, både på innsiden og utsiden. Og hun har et stort hjerte, sier han i intervjuet.

Trump forteller videre at kampen for kvinners rettigheter er viktig for kona.

- Melania er veldig opptatt av kvinners rettigheter. Hun vet hvor engasjert jeg er i det og hun pusher meg alltid når det kommer til kvinnehelsesaker.

Melanie har tidligere jobbet som modell og er også forretningskvinne med egen smykkekolleksjon.

Omringet av skjønnheter Donald Trump har vært kjent for sine mange kontroversielle utsagn mot kvinner, og også i denne valgkampen har han blitt kritisert for kvinnediskriminering etter hans uttalelser til Megyn Kelly.

På privaten er derimot Trump kjent for å like vakre kvinner, gjerne modeller og skuespillere, og lista over hans tidligere kjærester er lang.

Selv har han tidligere uttalt følgende:

- Jeg har aldri hatt noen problemer i senga, men hvis jeg hadde hatt affærer med halvparten av stjernene og de kvinnelige idrettsutøvere avisene knytter meg til, hadde jeg ikke hatt tid til å puste.

Tre bryllup
Eiendomsmogulen har vært gift tre ganger. 

I 1977 giftet milliardæren seg med den tsjekkiske modellen Ivana Trump. Sammen fikk de barna Donald Jr., Ivanka og Eric. Men ekteskapet endte i 1991, etter at tabloidpressen fråtset i historiene om at Donald Trump hadde en affære med skuespilleren Marla Maples.

Donald Trump giftet seg med Marla Maples to år seinere. De to fikk ett barn sammen, Tiffany, men heller ikke dette ekteskapet skulle vare lenge. Etter seks år skilte de seg.

Trump forlovet seg med slovenske Melania Knauss fem år etter han skilte seg fra Marla Maples.

- Jeg vet ikke hvorfor, men det virker som jeg får fram enten den beste eller verste i kvinner, skal han selv ha sagt om sitt forhold til damer i boka «Trump: The Art of the Comeback».

FORRETNINGSKVINNE: Melania Trump er tidligere modell. Her er hun fotografert i forbindelse med at hun lanserte en smykkekolleksjon i 2010. Foto: NTB Scanpix
FORRETNINGSKVINNE: Melania Trump er tidligere modell. Her er hun fotografert i forbindelse med at hun lanserte en smykkekolleksjon i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!