Donald Trump er et dødelig beist med kannibalistiske tendenser og knøttliten hjerne

Ikke la deg lure dersom han feller noen krokodilletårer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CYPRESS HILL, FLORIDA (Dagbladet): Mange av de hardeste kritikerne sammenlikner i disse dager den republikanske presidentkandidaten Donald Trump med Hitler og beskriver ham som en mann som kan føre USA og verden ned en mørk og farlig vei. Han er også kjent for å ha nådeløse killerinstinkter i forretningslivet og for å hugge løs mot motstanderne i politikken slik få har gjort før ham. Samtidig ligger han best an til å bli republikanernes presidentkandidat.

Men midt i sumpene i Florida har han en navnebror som trolig har et enda dødeligere og nådeløst sinnelag. I Billie Sump Safari i Cypress Hill-området ligger nemlig den fire meter lange og massive alligatoren og vaker på et inngjerdet område for seg selv.

- Slemmest og raskest Eiendomsmogulen Trump liker å sette sitt etternavn på mange av sine bygninger. Utenfor inngjerdingen står det også Trump i store bokstaver.

- Trump er definitivt en av våre største, slemmeste og raskeste alligatorer. Han angriper nådeløst når han jakter på mat, sier dyrepasser Tre Huntoon til Dagbladet.

Til dette sumpområdet kommer turister for å se alligatorer og annet dyreliv på nært hold. Trump må imidlertid holdes adskilt. Da han bodde med de andre alligatorene, ble han tatt på fersken mens han halvveis hadde svelget en artsfrende. Vanligvis spiser han en gang i uka, og da spiser han gjerne store mengder av både kylling og døde og påkjørte dyr de ansatte finner i veikanten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer