TRUMP OM ANGREPET I PARIS: President Donald Trump kommenterer angrepet i Paris. Her sammen med den italienske statsministeren Paolo Gentiloni. Video: CNN Vis mer

Donald Trump etter angrepet i Paris: - Det slutter bare aldri

Viser sin støtte til Frankrike. 

Det slutter bare aldri, sa USAs president Donald Trump om angrepet i Paris på en pressekonferanse med Italias statsminister. De kondolerer det franske folk.

Trump var på vei inn til en pressekonferanse i Det hvite hus da han ble orientert om hendelsen i Paris.

- Først og fremst vil vi fremme våre kondolanser fra vårt land til det franske folk. Det er forferdelige ting som foregår i verden i dag, sa presidenten.

Uttrykker sorg

Sammen med ham på pressekonferansen var Italias statsminister Paolo Gentolini, som også ønsket å uttrykke sin sorg overfor franskmennene.

Torsdag kveld ble to politibetjenter skutt og minst en av dem drept på Champs-Élysées i Paris. Politiet betegner foreløpig hendelsen som en «mulig terrorhandling».

Angrepet fant sted tre dager før den første valgomgangen i det franske presidentvalget. Frankrike er fortsatt i unntakstilstand etter en rekke terrorangrep.

Norge viser støtte

Utenriksminister Børge Brende (H) uttrykker sin medfølelse med det franske folk og familiene til de drepte politimennene etter angrepet i Paris torsdag.

- Mine tanker og kondolanser til Frankrike i kveld etter de forferdelige angrepene, våre tanker er med familiene til de drepte politimennene, skriver Brende på Twitter.

SKUTT: En amatørvideo viser åstedet like etter angrepet mot politiet i Paris. En politimann er skutt og drept da en 39 år gammel mann avfyrte skudd mot en parkert politibil på Champs-Elysées i Paris. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer