TRUMP OM ANGREPET I PARIS: President Donald Trump kommenterer angrepet i Paris. Her sammen med den italienske statsministeren Paolo Gentiloni. Video: CNN Vis mer

Donald Trump etter angrepet i Paris: - Det slutter bare aldri

Viser sin støtte til Frankrike. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det slutter bare aldri, sa USAs president Donald Trump om angrepet i Paris på en pressekonferanse med Italias statsminister. De kondolerer det franske folk.

Trump var på vei inn til en pressekonferanse i Det hvite hus da han ble orientert om hendelsen i Paris.

- Først og fremst vil vi fremme våre kondolanser fra vårt land til det franske folk. Det er forferdelige ting som foregår i verden i dag, sa presidenten.

Uttrykker sorg

Sammen med ham på pressekonferansen var Italias statsminister Paolo Gentolini, som også ønsket å uttrykke sin sorg overfor franskmennene.

Torsdag kveld ble to politibetjenter skutt og minst en av dem drept på Champs-Élysées i Paris. Politiet betegner foreløpig hendelsen som en «mulig terrorhandling».

Angrepet fant sted tre dager før den første valgomgangen i det franske presidentvalget. Frankrike er fortsatt i unntakstilstand etter en rekke terrorangrep.

Norge viser støtte

Utenriksminister Børge Brende (H) uttrykker sin medfølelse med det franske folk og familiene til de drepte politimennene etter angrepet i Paris torsdag.

- Mine tanker og kondolanser til Frankrike i kveld etter de forferdelige angrepene, våre tanker er med familiene til de drepte politimennene, skriver Brende på Twitter.

SKUTT: En amatørvideo viser åstedet like etter angrepet mot politiet i Paris. En politimann er skutt og drept da en 39 år gammel mann avfyrte skudd mot en parkert politibil på Champs-Elysées i Paris. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer