Donald Trump jr. coronasmittet

Donald Trumps sønn har fått påvist coronaviruset og er i isolasjon.

SMITTET: Donald Trump jr. har testet positivt for coronaviruset ifølge en rekke amerikanske medier. Foto: AP/NTB.
SMITTET: Donald Trump jr. har testet positivt for coronaviruset ifølge en rekke amerikanske medier. Foto: AP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Donald Trumps sønn, Donald Trump jr., har testet positivt for coronaviruset.

Det melder Blooomberg-reporter Jennifer Jacobs på Twitter. Bloomberg viser til tre kilder med kjennskap til saken. De hevder at Trumps sønn testet positivt tidligere denne uka, og at han nå er i isolasjon.

Jacobs var den første til å melde at Trump-rådgiver Hope Hicks var smittet i begynnelsen av oktober.

USAs president Donald Trump gir seg ikke. Han påstår fortsatt at han er den rettmessige vinneren av det amerikanske presidentvalget. Video: AP Vis mer

En talsperson for Trump Jr. sier i en uttalelse at Trumps sønn er asymptomatisk for covid-19, men at han er i isolasjon, ifølge CNBC.

Presidenten selv og førstedame Melania Trump ble selv smittet av coronaviruset i oktober. Flere personer i Det hvite hus testet også positivt for viruset i etterkant av valget i starten av november.

Fredag ble det også kjent at Rudy Giulianis sønn, Andrew Giuliani, som er en rådgiver i Det hvite hus, hadde testet positivt for viruset.

Dagbladet følger saken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer