Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dop-razzia hos O.J

FBI har raidet O.J Simpsons hjem i jakt etter ecstasy-smuglere og satelittkort-svindlere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidlig i dag gjennomsøkte føderale agenter den tidligere fotballstjernens hjem i Miami. Razzian var ifølge nyhetsbyrået AP en del av «Operation X», en jakt på en gruppe som smugler inn ecstasy fra Nederland, og som har stjålet utstyr til å lage falske kort til satelittmottagere.

Hovedpersonen selv, O. J, er hverken arrestert eller siktet i saken. FBI nekter å oppgi hvilken forbindelse han har med saken.

Da agentene gikk inn i huset i dag morges var Simpson hjemme. Bilder fra et tv-helikopter viste Simpson vandrende rundt i hagen i en badekåpe. To timer seinere forlot han huset, uten å snakke med pressen. Hans advokat ville heller ikke snakke med pressen.

Dagens raid er ikke Simpsons første kontakt med politi og påtalemyndigheter siden han flyttet til Miami i fjor. Tidligere i høst ble han frikjent for å ha skrapet opp en mann i ansiktet. Årsaken skal ha vært en krangel i trafikken, som i følge Simpson ble startet av den andre.

OJ Simpson ble i 1994 frikjent for drapet på sin ekskone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ronald Goldman. Han ble senere dømt til å betale 33,5 millioner dollar i erstatning.

Hele Norges coronakart