- Dopet ned advokaten sin

Politiet har tiltalt en kjent kriminell fra Hedmark som dopet ned advokaten sin med ecstasy-te. I dag begynner saken i tingretten på Hamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Helle Kristin Gulseth var på besøk hos den 31 år gamle mannen fra Stange 25. april i år. De snakket om en sak som skulle opp for retten. Under det halvtimes lange møtet, serverte 31-åringen henne en kopp te, skriver Hamar Dagblad.

Advokaten skulle deretter kjøre E6 tilbake til Oslo, men ved Kløfta begynte hun å føle seg dårlig. Til slutt tilkalte hun lege.

Undersøkelsene viste at hun hadde fått i seg ecstasy.

Nekter straffskyld

Politiet mener 31-åringen hadde blandet dopet i teen til forsvareren sin.

Advokat Hans-Erik Thorsberg har nå tatt over som mannens forsvarer. Han sier at klienten stiller seg uforstående til hvordan Gulseth har fått i seg ecastasy.

- Han hevder at han ikke har puttet noe i hennes te som gjorde at hun ble dopet, sier Thorsberg til Hamar Dagblad.

Mange saker

- På den annen side tilhører tiltalte et belastet miljø, og på det aktuelle tidspunktet bodde han sammen med flere andre fra dette miljøet. Han vet ikke om andre har vært inne og tullet med koppene, sier Thorsberg.

31-åringen er tiltalt for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. I tillegg må han svare for bedrageri, biltyveri, kjøring uten førerkort og bruk av narkotika, når han står i retten i dag.

Det er satt av tre dager til saken.