Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dopet ned ettåring - mista jobben

Stewarden syntes det lille barnet bråkte for mye under flyturen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke særlig hyggelig å sitte på fly eller tog i mange timer med en skrikende unge bak seg. Stewarden ombord på flyet fra Amsterdam til Detroit syntes heller ikke det var noe særlig med en passasjer på halvannet år som nektet å slutte å skrike, melder tyske Spiegel.

Men stewarden visste råd: Han blandet like godt ut det beroligende middelet Xanax i eplejuice og ga det til ungen på flaske. Moren ante ingenting.

Deretter ble det stille fra den lille jenta. Mistenkelig stille, syntes mor, som tydeligvis ikke helt gjenkjente sitt eget barn i den småsovende engelen ved siden av seg. Dermed tok hun med seg eplejuicen da flyturen var over og sendte den til analyse.

Stewarden har fått sparken fra Northwest Airlines. Saken har kommet opp for retten i Detroit, og stewarden tilstår at han blandet ut det beroligende middelet i flasken til barnet.

Xanax fås bare på resept fra lege. Middelet brukes mot angst, spenning og depresjon. Kjente bivirkninger er svimmelhet, søvnighet og konsentrasjonsvansker. Hodepine, mage- og tarmforstyrrelser og aggressivitet kan også forekomme. Det er mulig at stewarden selv kan ha behov for Xanax etter at rettssaken er ferdig: Han risikerer fengselsstraff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media