Dordi mot Onodera

Norge møter Japan i kvinne-curling. Følg dem runde for runde her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En presset Dordi Nordby og Norge møter et japansk kvinnelag i utfordrerposisjon i Pinerolo i dag.

I går ble nordmenne tvunget til å gi opp mot sterke Sveits, med sifrene 2-9, men det var etter sterkt spill i de foregående rundene.

Fremdeles har jentene full mulighet til å avansere, de står med to seire og ett tap. Japan har en kamp mindre spilt, og har allerede tapt en.

I dag må de vinne for å komme seg opp fra sin femteplass.

Dagbladet.no følger kampen runde for runde:Curling, kvinner

Pinerolo Palaghiacchio

Japan - Norge 0-5

6. rundeNorge legger sin førstesten inn i boet, og japanerne svarer med å trekke ut til siden bak T-line. Nordmennene setter en slagsten og blir liggende ytterst på tolvfoten.

Det er uklart hvor lenge de japanske jentene fortsetter. Ifølge reglene må lagene fullføre seks runder før de kan gi seg.

5. runde

Japan setter tidlig en cornerguard, men Dordi svarer. Onodera trekker en sten inn i boet bak guarden, men en god slagsten fra Rørvik slår ut og blir liggende udekket inne på firefoten. I stedet for å legge algsten tilbake velger Japan å legge en frontsten inne på tolvfoten, og den blir liggende som guard for Norges bestesten inne i boet. Men Onodera viser seg fra en langt bedre side når hun trekker inn i boet, og Norge blir nødt til å rense. Men deretter setter Japan en svak guard, og Dordi setter en perfekt sten bak, og inn i boet, bak. Japan har sistesten, men Onodera mangler ti centimeter for å ta fra Norge det ene poenget. 0-5.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer