Dørvakt knivstukket

Tre voldsepisoder i løpet av kort tid i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Dagbladet.no): En dørvakt på utestedet Sportscafe i Oslo sentrum ble knivstukket i natt.

- Dørvakten ble knivstukket og er blitt kjørt til Ullevål universitetssykehus, bekrefter operativ uteleder Rune Instebø ved Oslo politidistrikt.

Instebø sier en mann er pågrepet for knivstikkingen.

-  Dørvakten på utestedet Sportscafe ble stukket en eller flere ganger i overkroppen. Dørvakten i 30-årene er ikke livstruende skadet, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt.

Gjerningsmannen tatt

En ble pågrepet av politiet rett etter knivstikkingen.

- Han ble pågrepet rett etter at episoden skjedde, sier Instebø.

Mannen satte seg til motverge under pågripelsen.

DØRVAKT KNIVSTUKKET: En dørvakt på utestedet Sportscafe i Stortingsgaten i Oslo ble knivstukket i natt. En mann er pågrepet for knivstikkingen.
DØRVAKT KNIVSTUKKET: En dørvakt på utestedet Sportscafe i Stortingsgaten i Oslo ble knivstukket i natt. En mann er pågrepet for knivstikkingen. Vis mer

- Den pågrepne i 20-årene ble lettere skadet under pågripelsen. Han er kjørt til legevakten for sjekk. Deretter blir han ført til arresten, sier Hjulstad.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 01.17.

To slåsskamper til

Like ved Stortingsgaten i Oslo skjedde det to andre slåsskamper omtrent samtidig.

- Ja, det har vært to andre voldsepisoder i samme området, men ingen av slåsskampene har med hverandre å gjøre, sier Hjulstad.

SLÅSSKJEMPE: Flere slåsskamper i Stortingsgaten. En mann blir tatt hånd om av politiet i krysset Rosenkrantzgate og Stortingsgaten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer