Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dørvakter banket opp gjest

Fire dørvakter ved et utested i Tønsberg ble i natt arrestert og satt på celle. Dørvaktene mistenkes for å ha banket opp en gjest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med en kamerat varslet mannen som ble slått politiet. Han skal ha forklart at han var blitt holdt nede av dørvaktene mens en av dem hadde slått ham i ansiktet.

- Vi fant at forholdet var såpass graverende at alle de fire dørvaktene måtte bli med til politistasjonen for å forklare seg. Det er snakk om å sikte dem for legemsfornærmelse, sier operasjonsleder Tor Kiste ved Vestfold politidistrikt til NTB.

Dørvaktene måtte bli over natta i politiets varetekt. De ble søndag ettermiddag avhørt av politiet. Også flere vitner som skal ha sett opptrinnet like på utsiden av stedet, har tatt kontakt med politiet.

Både mannen som skal ha blitt slått og de fire dørvaktene som er anholdt av politiet er i 20-årene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling