Dotur i ekspressfart

Heller sammen på do i fire timer enn å la hunden være alene, tenkte Vivian Nerli (24) fra Alvdal. Den dyrekjære jenta okkuperte busstoalettet i 24 mil fordi en medpassasjer på nattbussen led av astma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På ferden fra Koppang til Oslo natt til torsdag i forrige uke, satt Vivian og Tinka sammenkrøket mellom toalettet og vasken.

- Heldigvis var det bare et par stykker som måtte på do, sier Vivian lattermildt.

- Bikkja mi er ingen koffert. Jeg ville aldri latt Tinka være alene. For meg er hun å sammenlikne med et tre år gammelt barn, sier Vivian Nerli.

Hun synes det er rart at medpassasjeren ikke nevnte astmaen verken for henne eller bussjåføren da hun kom på i Alvdal klokka 02.15.

- Hadde han sagt fra med det samme, ville jeg ikke tatt bussen i det hele tatt. Da hadde jeg heller ventet til neste dag, sier Vivian.

Bussjåfør Erik Strømmen innrømmer at det er vanskelig å tilfredsstille alle behov.

- Men når det er passasjerer med astma ombord, må hunden vike, sier Strømmen.

TRANGT: - Ikke akkurat komfortabelt, sier Vivian Nerli. 320 kroner betalte hun for å sitte hardt, trangt, men trivelig, på busstoalettet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer